۱۲ مرداد ۱۴۰۴، ۶:۵۴

مردم ایلام در مهمان نوازی به زوار اربعین حسینی شهرت دارند

مردم ایلام در مهمان نوازی به زوار اربعین حسینی شهرت دارند

ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: مردم ایلام در مهمان نوازی به زوار اربعین حسینی شهرت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار در بازدید از مرز مهران با اشاره به نزدیک شدن به اربعین حسینی افزود «عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین از استان ایلام، به ویژه از مرز مهران، با شور و اشتیاق راهی مرقد و مشهد کربلا هستند تا در این مسیر عشق، به شهدای کربلا بپیوندند.

وی بیان کرد: این مسیر نماد عشق و وفاداری است و مردم استان ایلام به مهمان‌نوازی و خدمت به زائران امام حسین (ع) شهرت دارند و آماده پذیرایی از زائران از استان‌های مختلف هستند.

امام جمعه ایلام تصریح کرد: امید است امسال تحولی معنوی در دل زائران ایجاد شود و با رعایت ادب و آداب زیارت، این مسیر را طی کنند.

وی گفت: در پایان دعا می‌کنیم که خداوند همه ما را از مدافعان خون شهدا قرار دهد و درود بر ارواح پاک شهدا، به ویژه شهدای اقتدار ایران، نثار شود.

کد مطلب 6549459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha